MKB Internet Advies

MKB Internet Advies

Naast het leveren van goede diensten of producten begint succesvol zijn met uw bedrijf tegenwoordig online, met de juiste marketing. Het internet heeft al een zeer grote rol in de samenleving ingenomen en sinds de komst van steeds meer mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, wordt deze rol steeds belangrijker. Voor ondernemers betekent dit dat ze, als zij mee willen komen, de nodige aandacht moeten schenken aan hun online aanwezigheid.

Toch valt het niet te verwachten dat u over de tijd en de kennis beschikt om werkelijk het meeste te halen uit de advertentiemogelijkheden die het internet u biedt. Bij MKB Internet Advies ontdekt u een breed aanbod aan diensten die uw onderneming zeer goed vindbaar maakt binnen Google en die u de kans biedt om een grote nieuwe groep aan mogelijke klanten aan te spreken.

Onze diensten en werkwijze

Bij MKB Internet Advies bieden wij u een breed aanbod aan diensten dat u een toppositie in Google geeft en dat het online contact met uw klanten kan verzorgen. SEO, een afkorting die staat voor Search Engine Optimization, heeft als doel om uw bedrijf op natuurlijke wijze hoog te laten scoren op Google. Wij beschikken over verschillende middelen om dit voor u te bereiken. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om uw betaalde online advertenties te verzorgen, en dat u een ‘natuurlijke’ toppositie in Google bereikt. Ook webdesign, het ontwikkelen van uw huisstijl en het verzorgen van uw social media aanwezigheid behoren onder andere tot de diensten die MKB Internetadvies u kan bieden.

MKB Internet Advies is opgericht in 2008. Wij beschikken niet alleen over de juiste kennis, maar ook over jarenlange ervaring. Met een specialisatie in websiteoptimalisatie zijn al onze diensten zo ingericht dat ze bijdragen aan een topscore in Google. Vanuit ons team aan specialisten krijgt u uw eigen accountmanager. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt, die korte lijnen met u zal aanhouden.

Daarnaast worden al onze diensten in-house verzorgd. Zo kunnen we de kwaliteit van onze diensten, welke deze ook zijn, altijd garanderen. Samen met MKB Internet Advies kunt u alles halen uit de vele mogelijkheden die het internet biedt voor uw bedrijf.