MKB Internet Advies

Wat is Google Adwords?

Dat gaan wij u uitleggen! Met Google adwords kunt u als bedrijf adverteren in de zoekmachine Google, beter bekend als het advertentieprogramma van Google. U adverteert op relevante trefwoorden voor u bedrijf. Als een gebruiker van Google het zoekwoord waar u mee adverteert in typt wordt u advertentie getoond. Doormiddel van goede Ad. teksten, goede positie en een relevante bestemmingspagina zorgt u ervoor dat de gebruiker uw product koopt, lead genereert of gebruik maakt van uw diensten. U betaald per klik op uw advertentie. Er zijn verschillende positie voor uw advertentie. Waar uw advertentie komt te staan hangt af van verschillende factoren. Lees hier meer over Google Adwords. 

 

Google Adwords

Waarom Google Adwords voor uw bedrijf?

Dat kan verschillende reden hebben waarom u Google kunt gebruiken voor u bedrijf. Het belangrijkste is natuurlijk dat mensen u kunnen vinden. Hoe meer mensen uw bedrijf en uw producten kunnen vinden hoe meer geld u verdiend. Het is natuurlijk nooit een garantie dat u meer geld verdiend met Google Adwords, maar als u een gebruiksvriendelijke website/ webshop heeft met duidelijke content over uw diensten, of duidelijk productfoto’s met het geen wat u verkoopt en goede reviews dan kan u rekenen op succes. De belangrijkste vraag aan u als ondernemer is; Als u op de eerste pagina staat in de Google Ads. gelooft u dan dat u er klanten uit haalt?

Bekijk onze SEA pakketten

Hoe kunnen wij u helpen met Google Adwords?

Wij hebben gecertificeerde Google Ads. experts in ons bedrijf werken die bijna 24/7 bezig zijn met Google. Onze experts houden alle laatste ontwikkelingen bij en zullen deze ook toepassen in alle Google Ads. campagnes. Wij maken alles inzichtelijk voor u, het is meetbaar en zorgen voor een rendabele campagne. U krijgt advies over uw site. Tevens ondersteunen wij met tip en trucs in online marketing. U krijgt 1 vast contactpersoon waarmee u maandelijks contact heeft om de resultaten te bespreken. Wilt u meer informatie over een Google Adwords bij MKB internetadvies? Vul het contactformulier in en wij bellen u terug. Natuurlijk mag zelf bellen ook; 035-200300

Plan een advies op maat