MKB Internet Advies

Wat is SEO? Search Engine Optimazation?

Het is tegenwoordig bijna ondenkbaar om als bedrijf met een website niet aan zoekmachine optimalisatie te doen. SEO staat, vertaalt naar het Nederlands, voor zoekmachineoptimalisatie. Het woord ‘optimalisatie’ in SEO geeft al veel van de betekenis weg. SEO draagt bij aan een optimale online vindbaarheid.

  • Wij brengen u onder de online aandacht
  • SEO campagnes voor elk budget
  • Uw website op de juiste manier ingericht
  • SEO? MKB Internet Advies brengt u onder de aandacht

Wanneer mensen een online zoektermen invoeren, krijgen de meest relevante websites, (volgens de maatstaven van zoekmachines) een hogere positie in de getoonde lijst met resultaten. Wanneer u onder de online aandacht wilt komen van uw doelgroep is van groot belang dat zoekmachines uw website het ‘relevantiestempel’ geven uw hoog positioneren. MKB Internet Advies kan u hierbij helpen. Met SEO wordt uw website en de pagina’s zo ingericht dat de algoritmes van zoekmachines uw website als hoogwaardig kwalificeren.

Mens en zoekmachine in evenwicht voor een succesvolle SEO campagne

Wilt u meer bezoekers naar uw website? De ontwikkelingen binnen SEO gaan snel en de daaraan verbonden eisen van zoekmachines, maar ook onze SEO experts, bewegen hierin mee. De zoekmachine zoekt op relevantie, maar uiteindelijke bepaalt uw doelgroep of ze tot aankoop of contact over gaan of niet. SEO draait dan ook om een precair evenwicht tussen mens en machine, waarbij een goede vindbaarheid plus aantrekkelijk geschreven teksten leading zijn. Een goed uitgevoerde SEO-campagne is een goedkope manier is om meer bezoekers op uw website te krijgen. In tegenstelling tot een SEA campagne, waarbij u betaalt voor elke klik op uw advertentie.

Uw website op de juiste manier ingericht

Wanneer uw website op de juiste manier is ingericht met SEO teksten en er zijn voldoende activiteiten, door bezoekers, maar bijvoorbeeld ook omdat u regelmatig nieuwe content plaatst, zal de zoekmachine gratis uw website omhoog gaan werken. Naast deze ‘spelregels’ om met SEO een hogere positie te verkrijgen is de mobiliteit van de website van belang. MKB Internet Advies kan uw website SEO inrichten volgens de meest recente voorwaarden waarop zoekmachines zijn ingericht. Wij zorgen er ook voor dat uw website goed te bezoeken zal zijn vanaf een mobiel apparaat, zoals een tablet of telefoon en zorgen ervoor dat de teksten op uw website aansprekend zijn voor mens én zoekmachine.

SEO, SEA en meetbaar resultaat

Wanneer u snel meer naamsbekendheid wilt krijgen is het verstandig om het SEO-pakket uit te breiden met een SEA-pakket. SEA staat voor Search Engine Advertising, waarbij u de zoekmachine betaalt om reclame te maken voor u. Deze zogenaamde betaalde zoekresultaten staan bij Google altijd boven de natuurlijke zoekresultaten. U betaalt een klein bedrag per keer dat deze links aangeklikt worden. Een combinatie van deze twee methodes geeft de beste resultaten op vindbaarheid. Een ander voordeel van SEO- en SEA-campagnes is dat ze duidelijk meetbare resultaten opleveren. Wij zullen u bij dit type campagnes dan ook altijd voorzien van een uitgebreid rapport, waarin de resultaten van uw SEO- en SEA-campagnes in beeld zullen worden gebracht. U kunt dan in één oogopslag zien wat de effecten van de campagnes zijn.

Hoe gaat MKB Internet Advies te werk in een SEO-campagne?

Wanneer u MKB Internet Advies in de arm neemt om een SEO-campagne voor u te starten, zullen wij een aantal zogenoemde landingspagina’s voor u gaan schrijven. Deze pagina’s zijn voor zoekmachines geschreven, goed indexeerbaar, en gelijktijdig aantrekkelijk voor uw potentiele klanten. Door SEO landingspagina’s aan uw website toe te voegen zal uw website meer bezoekers krijgen. Een SEO-campagne starten voor uw bedrijf is een goed idee voor iedereen die meer traffic wil. Neemt u voor een resultaatgericht en een gratis persoonlijk plan contact op met MKB Internet Advies.