MKB Internet Advies

Wat is SEA? Search Engine Advertising?

Wij helpen ondernemers naar een betere online positie, dit doen wij onder andere met SEA campagnes. SEA staat voor Search Engine Advertising. Kortom zoekmachine adverteren. Deze betaalde zoekresultaten staan boven of onder de gewone zoekresultaten. De kracht van SEA is: je betaalt voor uw prestaties.

Waarom is SEA belangrijk voor uw bedrijf?

SEA is belangrijk voor uw bedrijf omdat u zichtbaar wordt voor potentiele klanten. Tegenwoordig zoekt iedereen op Google naar een product of dienst. Met SEA komt uw bedrijf naar voren in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines wanneer gebruikers zoeken op een relevante zoekterm die met uw bedrijf, een dienst of product te maken heeft. De potentiële klant is al op zoek naar u! Daarbij worden wereldwijd dagelijks ruim 6.500.000.000 zoekopdrachten uitgevoerd. 

SEA

Wat kunnen wij voor u doen met een SEA campagne?

Ons doel is om voor u goede posities te creëren waardoor u relevante potentiële klanten bereikt die dan uiteindelijke leiden tot een lead, contact moment of aankoop. Er zijn een hoop technieken omdit te realiseren. Als ondernemer wilt u het maximale uit uw inverstering halen. Een SEA campagne kost een hoop tijd en u als ondernemer bent al druk met uw bedrijf. Wij kunnen u helpen en wij maken uw SEA campagne rendabel en zorgen voor relevante leads. Hoe doen wij dat?

  • Uw SEA campagne uitgevoerd door gequalificeerde google adwords experts.
  • Wij doen een concurrentie onderzoek en maken een website analyse van uw website.
  • Wij zetten een strategische campagne op met relevante zoekwoorden.
  • Wij optimaliseren uw campagne maandelijks.
  • Maandelijks een rapportage met resultaten.
  • Elke maand nemen wij contact met u op om uw campagne te bespreken.
  • Voor elk bedrijf passende betaalbare SEA campagne.

Kortom wij zorgen ervoor dat u goed vindbaar bent op relevante zoekwoorden, met de juiste advertentieteksten en zorgen er voor dat de potentiële klant terecht komt op een relevante bestemmingspagina!

WIlt u meer informatie over SEA?

Wilt u meer informatie over adverteren in de zoekmachine Google en over hoe MKB Internet Advies een op maat gesneden SEA-campagne voor u kan uitvoeren? Neemt u gerust contact met ons op voor een advies op maat.

 

Bekijk hier onze SEA pakketten