MKB Internet Advies

Wat is linkbuilding?

Wij zijn uw partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van een aantrekkelijke en effectieve website, maar onze dienstverlening is breder. Het begint met de mooie website, maar deze website moet wel goed gevonden worden door mensen die zoeken op zoekwoorden die met uw bedrijf en de door u aangeboden producten of diensten te maken hebben. Daarvoor kunt u linkbuilding gebruiken voor uw website. Linkbuilding houdt in dat er links naar uw website geplaatst worden op andere websites, waardoor uw eigen website als belangrijker wordt beschouwd en daardoor stijgt in de zoekresultaten.

Waarom linkbuilding voor uw bedrijf?

Een van de manieren om uw bedrijfswebsite te laten stijgen in de organische gedeelte van Google is door middel van linkbuilding. Wij bieden linkbuildingpakketten op maat aan, die voor vele klanten aantoonbaar resultaat hebben opgeleverd.Wij beschikken over experts. Wij gaan voor u aan de slag door relevante links in de juiste hoeveelheid te plaatsen. Na verloop van tijd zult u hiervan het resultaat gaan merken: een hogere notering van uw website in Google en andere zoekmachines. U ontvangt ook regelmatige rapportages over de voortgang en de behaalde resultaten van de bij ons afgenomen linkbuildingcampagne.

linkbuilding

Wilt u linkbuilding voor uw bedrijf?

Bij linkbuilding is het wel belangrijk dat dit op veilige wijze gebeurt. Een niet correct uitgevoerde linkbuildingcampagne is niet alleen onvoldoende effectief, het kan u zelfs een penalty opleveren van Google: een veel lagere zoeknotering of zelfs het volledig verdwijnen uit de zoekresultaten. Gelukkig hoeft u daar niet bang voor te zijn wanneer u kiest voor ons. Het resultaat is gegarandeerd en u loopt door onze veilige werkwijze geen enkel risico op een penalty.Profiteer van een goede notering in Google door linkbuilding van MKB Internet Advies. Heeft u hier vragen over, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.