MKB Internet Advies

MKB Internet Advies is uw partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van een aantrekkelijke en effectieve website, maar onze dienstverlening is breder. Het begint met de mooie website, maar deze website moet wel goed gevonden worden door mensen die zoeken op zoekwoorden die met uw bedrijf en de door u aangeboden producten of diensten te maken hebben.Hier komt SEO (Search Engine Optimization) om de hoek kijken, wat ook onderdeel uitmaakt van de dienstverlening van MKB Internet Advies. Met een SEO-pakket worden landingspagina’s geschreven, waardoor u sneller gevonden wordt op belangrijke zoektermen, en waardoor de bezoekers dan ook direct een pagina voorgeschoteld krijgen die te maken heeft met waar ze op hebben gezocht.

Een andere manier om uw bedrijfswebsite te laten stijgen in de organische, niet-betaalde zoekresultaten is door middel van linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat er links naar uw website geplaatst worden op andere websites, waardoor uw eigen website als belangrijker wordt beschouwd en daardoor stijgt in de zoekresultaten. MKB Internet Advies biedt linkbuildingpakketten op maat aan, die voor vele klanten aantoonbaar resultaat hebben opgeleverd.

Linkbuilding door MKB Internet Advies: effectief en veilig

MKB Internet Advies beschikt over de kennis en ervaring om linkbuilding op effectieve wijze uit te voeren. Wij gaan voor u aan de slag door relevante links in de juiste hoeveelheid te plaatsen. Na verloop van tijd zult u hiervan het resultaat gaan merken: een hogere notering van uw website in Google en andere zoekmachines. U ontvangt ook regelmatige rapportages over de voortgang en de behaalde resultaten van de bij ons afgenomen linkbuildingcampagne.

Bij linkbuilding is het wel belangrijk dat dit op veilige wijze gebeurt. Een niet correct uitgevoerde linkbuildingcampagne is niet alleen onvoldoende effectief, het kan u zelfs een penalty opleveren van Google: een veel lagere zoeknotering of zelfs het volledig verdwijnen uit de zoekresultaten. Gelukkig hoeft u daar niet bang voor te zijn wanneer u kiest voor MKB Internet Advies. Het resultaat is gegarandeerd en u loopt door onze veilige werkwijze geen enkel risico op een penalty.

Profiteer van een goede notering in Google door linkbuilding van MKB Internet Advies. Heeft u hier vragen over, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.