MKB Internet Advies

Social Media en uw bedrijf

Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen. Voor bedrijven is social media een niet meer weg te denken mogelijkheid om online en laagdrempelig te communiceren met hun doelgroep. En andersom. De doelgroep verwacht ook dat ze online met u kunnen communiceren.

Social media marketing

MKB Internet Advies richt zich op kleine en middelgrote bedrijven en ondersteund hen bij hun online activiteiten. Dit doen we op het gebied van SEO, SEA, webdesign en op het gebied van Social media marketing. Juist voor deze doelgroep, het MKB, is het alles behalve vanzelfsprekend dat er voldoende expertise in huis is zodat het bedrijf optimaal online gepresenteerd kan worden. Logisch, u heeft immers een ander vak gekozen en bent daar de hele dag druk mee. Denkt u na over online campagnes die uw naamsbekendheid, bereikbaarheid en omzet verhogen? Wij kunnen u helpen met het voeren van een gerichte social media marketing.

  • Social media strategie voor MKB ondernemers
  • Deel- of totaalcampagne
  • De juiste strategie passend bij uw doelgroep

Met een aansprekende online aanwezigheid zorgt u ervoor dat u top-of-mind wordt en blijft bij uw doelgroep. De mogelijkheden om dit te doen zijn divers, net als de platforms die u kunt inzetten. Social Media strategie is maatwerk en vraagt onderzoek en kennis over het online gedrag van uw doelgroep. De ene doelgroep is de andere niet. Wat voor uw bedrijf en doelstelling werkt bespreken we graag met u persoonlijk. Resultaat kan gemeten worden in zogenaamde A/B testen en in rapportages.

Veel gemaakte fouten bij social media campagnes

Waar heeft uw doelgroep behoefte aan? Wat sluit het beste aan bij u, uw bedrijf, uw product of dienst en hoe communiceer ik op een aansprekende manier met mijn doelgroep op een manier die ze enthousiast maakt? Dit zijn de vragen waarmee MKB Internet Advies zich namens u mee bezighoudt wanneer wij uw social media campagne(s) verzorgen. De meest gemaakte fout is het aanbieden van overvloedige, niet aansprekende informatie. Of u nu wilt communiceren via uw website, Facebook, YouTube, Twitter of welk ander online kanaal, de juiste social media campagne draait om het op het juiste moment, in een juiste dosis uw doelgroep aanspreken. Wilt u meer weten hoe wij MKB Intern Advies u hierbij kan helpen? ? Neemt dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis advies.