MKB Internet Advies

Waarom Zoekmachine Marketing?

Het hebben van een zakelijke website alleen is niet meer toereikend. Wie online gevonden wil worden door de juiste doelgroep heeft meer power nodig. Zoekmachine marketing is daarbij een effectieve methode. Zoekmachinemarketing ( Search Engine Marketing) maakt webpagina’s beter vindbaar voor zoekmachines. Dit is belangrijk want zoekmachines bepalen dankzij algoritmes wie niet vindbaar is, beter vindbaar is of optimaal vindbaar is. SEO en SEA zijn twee disciplines die vallen binnen Search Engine Marketing.

zoekmachine marketing

 

Zoekmachine marketing; SEO en SEA

Met SEO is het mogelijk om op een organische manier uw webpagina’s hoger in de lijst met zoekresultaten te krijgen. Met SEA bereikt u dit sneller door gebruikt te maken van betaald adverteren op internet. MKB Internet Advies is gespecialiseerd in het uitzetten en onderhouden van zoekmachine marketing voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Juist voor deze groep, waarbinnen veel ondernemers met gelijksoortige producten actief zijn, is een online vindbaarheid extreem belangrijk. Het is van belang daar te zijn waar uw doelgroep is: online. MKB Internet Advies kan u hierbij helpen.

  • Zoekmachinemarketing MKB bedrijven
  • SEO, SEO die werkt
  • Resultaatgericht en meetbaar

Bekijk onze SEA pakketten Bekijk onze SEO pakketten

Zoekmachine marketing is een dynamische ‘tak van sport’. Google geeft zijn geheimen niet prijs over hoe de algoritmes nu precies werken en zelfs ’s werelds beste SEO specialisten hebben het geheim nog niet kunnen ontrafelen. De snel wisselende online ontwikkelingen en het al even snel veranderende gedrag van de consument maakt dat zoekmachine marketing een gevoelige specialisatie is. Wat gisteren nog kon, werkt morgen niet meer.

Betaalde en onbetaalde online vindbaarheid?

SEO is een specifiek, redelijk complex proces met in de hoofdrol de juiste content. Daarnaast vindt Google het bij het bepalen van de notering van uw website belangrijk dat uw website goed te bezoeken is op zowel laptop, tablet, telefoon op pc. Dit optimaliseren kost uiteraard geld, maar toch spreken we bij SEO over onbetaalde, natuurlijke optimalisatie. Een snellere manier van bovenaan de zoekresultaten getoond te worden is SEA (Search Engine Advertising). Wanneer u kiest voor een SEA campagne kunnen wij deze voor u verzorgen. We brengen uw doelgroep en het online zoekgedrag in kaart. Hierop wordt de campagne op afgestemd. In een door u bepaald dagbudget worden door ons aansprekende advertenties samengesteld die de zoekmachines bij het ingeven van de zoekopdracht(en) zullen tonen. Het is bewezen dat consumenten geneigd zijn om voor de eerste posities te kiezen die zoekmachines aanbieden. Wanneer de consument op uw advertentie klikt wordt deze naar de juiste landingspagina geleidt. Hiervoor betaalt u een klein bedrag.

Wilt u zeker zijn dat de online presentatie van uw bedrijf ook morgen nog aantrekkelijk en gevonden is? Wilt u niet achterlopen op de vindbaarheid van uw collega’s. Wij kunnen u helpen. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs.

Plan een advies op maat!