MKB Internet Advies

Wat is SEO? Search Engine Optimazation?

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie en dit houdt in dat u uw website verbetert om beter gevonden te worden in zoekmachines. Het is eigenlijk een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het verbeteren van uw website of webshop. Als bedrijf met een website of webshop is het belangrijk om aan zoekmachine optimalisatie te doen. Je kunt op deze manier potentiële klanten bereiken en uw website populairder maken.

Wat is SEA? Search Engine Advertising?

Wij helpen ondernemers naar een betere online positie, dit doen wij onder andere met SEA campagnes. SEA staat voor Search Engine Advertising. Kortom zoekmachine adverteren. Deze betaalde zoekresultaten staan boven of onder de gewone zoekresultaten. De kracht van SEA is: je betaalt voor uw prestaties.

Wat betekent een Webdesign voor u als ondernemer?

Naast het leveren van goede diensten of producten begint succesvol zijn met uw bedrijf online. Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf maar het moet meer zijn dan een alleen een visitekaartje. Uw website moet resultaat opleveren. Als u een nieuwe website laat maken moet deze meetbaar zorgen voor meer leads. Het juiste webdesign, meer rendement.

Wat betekent Social Media voor uw bedrijf?

Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen. Voor bedrijven is social media een niet meer weg te denken mogelijkheid om online en laagdrempelig te communiceren met hun doelgroep en andersom. 

Waarom een goede huisstijl?

Een huisstijl is veel meer dan simpelweg een logo en een kleurstelling. De ontwikkeling van een huisstijl is persoonlijk en is altijd op maat gemaakt. Een huisstijl geeft een geheel beeld aan de potentiële klanten van uw bedrijf. Hoe u overkomt op uw eventuele klanten kan het verschil maken in de keuze tussen uw bedrijf en een concurrent. Een goed ontwikkelde huisstijl geeft u het middel om de naam van uw bedrijf en alles waar uw bedrijf voor staat op de juiste wijze bij uw doelgroep over te brengen. 

Waarom Google mijn bedrijf voor uw bedrijf?

Veel ondernemers laten kansen liggen door Google Mijn Bedrijf niet te gebruiken. Het is een belangrijke tool voor zowel uw vindbaarheid in Google als om uw klanten te helpen en kan zeker relevant zijn voor uw omzet.

Wat is linkbuilding?

Wij zijn uw partner voor het ontwerpen en ontwikkelen van een aantrekkelijke en effectieve website, maar onze dienstverlening is breder. Het begint met de mooie website, maar deze website moet wel goed gevonden worden door mensen die zoeken op zoekwoorden die met uw bedrijf en de door u aangeboden producten of diensten te maken hebben. Daarvoor kunt u linkbuilding gebruiken voor uw website. Linkbuilding houdt in dat er links naar uw website geplaatst worden op andere websites, waardoor uw eigen website als belangrijker wordt beschouwd en daardoor stijgt in de zoekresultaten.

Waarom is Facebook belangrijk?

Facebook is een van de Social mediaplatform voor zowel particulieren als bedrijven. Voor vrijwel elke onderneming biedt Facebook veel mogelijkheden voor goede marketing, een vorm van marketing waarbij klantcontact centraal staat. Los hiervan heeft Facebook vele mogelijkheden, zowel op technisch vlak als in het directe gebruik, die de meeste mensen niet kennen, of waar ze niet over de vaardigheden beschikken om deze goed te realiseren.

Wat kan u met YouTube?

YouTube is in februari 2005 opgericht en is een van de grootste social mediakanalen op internet. YouTube geeft mensen de mogelijkheid geeft om video’s op te nemen en te delen met anderen. Bijna iedereen maakt gebruik van YouTube. Door YouTube zijn er mogelijkheden om online cursussen en trainingen aan te bieden, een vlog te maken om een kijkje te laten nemen in iemands leven, bedrijfspresentaties, filmpjes met handleidingen, films, series en nog veel meer. 

Waarom heeft u een goede hosting nodig?

Uiteraard kunnen wij u voorzien van een goede en rendabele website met een responsive design. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze website goed vindbaar is voor potentiële klanten. Het belang van een goede website is u duidelijk, maar wat vaak onderbelicht blijft is de hosting. 

Waarom een bedrijfsvideo voor uw bedrijf?

Uw doelgroep kennis laten maken met uw bedrijf kan op meerdere manieren. Een van de mogelijkheden is via een bedrijfsvideo. Letterlijk in een oogopslag krijgen uw potentiële klanten een beeld van uw bedrijf. De bedrijfsvideo is inzetbaar op alle online kanalen zoals YouTube, Facebook, Twitter en LinkedIn. Uw bedrijfsvideo kan ook geïntegreerd worden op uw website. Spreekt de visuele kennismaking van uw bedrijf via een bedrijfsvideo u aan?