MKB Internet Advies

Vindbaar in Google. Hoe doe je dat?

U heeft als ondernemer een pracht product, beschikt over prima vakkennis en aan de prijs-kwaliteitverhouding mankeert ook niets. Helaas is het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend dat u daarmee de juiste of voldoende klanten aantrekt. De huidige consument zoekt, oriënteert en informeert zich online. Dit betekent voor u als ondernemer dat u daar moet zijn waar uw doelgroep is: online. En dat niet alleen. Wie online actief is moet ook nog vindbaar in Google zijn.

Met het veranderende consumentengedrag is ook vindbaar in Google zijn veranderd. Vindbaar in Google zijn is een specialisatie waarbij Google als koning de regels bepaalt. Gelukkig zijn er manieren om uw vindbaarheid in Google te vergroten. Het totaalpakket aan mogelijkheden om vindbaar in Google te zijn noemen we zoekmachinemarketing. MKB Internet Advies biedt een breed pakket aan mogelijkheden om uw online vindbaarheid effectief te vergroten.

  • Effectief vindbaar in Google voor MKB bedrijven
  • Vindbaar in Google volgens maatwerk pakket
  • SEO, SEA, Social Media strategie

Beter vindbaar in Google? Onze specialisatie!

Wij helpen u graag bij een betere vindbaarheid in Google en overige zoekmachines. Elke campagne start met het in kaart brengen van uw wensen, uw doelgroep en hun online gedragingen. Hierop wordt een passende marketingcampagne afgestemd. Optimaal effect bereikt u door het combineren van een SEO en SEA campagne. SEO, vindbaar in Google volgens de natuurlijke weg waarbij klikgedrag van uw online bezoekers, de optimalisatie van de website en de kwaliteit van de content een grote rol spelen, krijgt een boost door SEA waarbij via betaalde advertenties meer mensen uw website bezoeken. Dit komt omdat Google de activiteitfrequentie (van verschillende IP adressen) mee laat wegen in haar algoritmes. Alles bij elkaar is vindbaarheid in Google een complex proces, waarbij uw website en de online activiteit dient te voldoen aan bepaalde eisen. MKB Internet Advies kan u helpen beter aan deze eisen te voldoen, met als resultaat een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken op het gebied van online vindbaarheid? Wilt u ‘morgen’ beter vindbaar in Google zijn dan vandaag? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gratis persoonlijk advies.