MKB Internet Advies

Waarom Google mijn bedrijf voor uw bedrijf?

Veel ondernemers laten kansen liggen door Google Mijn Bedrijf niet te gebruiken. Het is een belangrijke tool voor zowel uw vindbaarheid in Google als om uw klanten te helpen en kan zeker relevant zijn voor uw omzet.

Google mijn bedrijf

Wat betekend aanwezigheid op mijn bedrijf voor uw bedrijf?

Wij begrijpen het als u voorrang geeft aan Facebook, Twitter als sociale platforms om aanwezig op te zijn met uw onderneming. Toch moet u ook de voordelen van een mijn bedrijf profiel niet onderschatten. Zeker wanneer u een YouTube kanaal onderhoudt, of dit door ons laat doen, biedt dit voordelen, want beide diensten zijn van Google en werken nauw met elkaar samen. Daarnaast is mijn bedrijf sterk verbonden met de Google zoekmachine. U helpt de zoekmachine uw bedrijf te laten begrijpen. Zo komt uw bedrijf vaker in beeld bij uw doelgroep. Google biedt ook mogelijkheden om uw onderneming in beeld te krijgen bij Google-gebruikers uit uw eigen regio. Tevens kunnen uw klanten die in bezit zijn van een Google account dankzij uw Google mijn bedrijf een recensie voor uw achterlaten. Goede reviews zijn belangrijk en dit is gratis. Het helpt u enorm om een doorslaggevende keuze te zijn voor potentiƫle klanten om voor u te kiezen en niet voor uw concurrent.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van het gebruik van Google mijn bedrijf. Wij zijn uw partner om op professionele wijze aanwezig te zijn op mijn bedrijf en hier maximaal resultaat uit te halen. Wij stellen een aantrekkelijk mijn bedrijf profiel voor u op, zowel qua vormgeving als qua inhoud. Dit profiel bevat alle belangrijke informatie over uw bedrijf en ziet er aantrekkelijk uit. Dit uitbesteden aan ons bespaart u een hoop tijd en wij voeren dit zorgvuldig voor u uit. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.